Bel met je digi-vraag

Week van de Mediawijsheid Actie: Bel met je digi-vraag!

Jup, dat is deze week! Kijk maar eens op de hashtag #WvdM17. Daarom nodig ik je uit om mij te bellen. Zo simpel kan het zijn.

Heb jij (of een collega van je) een digitale vraag waar je graag eens over wil sparren? Of twijfel je over wat je met digitale zaken aanmoet en waar je moet beginnen? Ik denk met je mee en geef je, als dat kan, graag en gratis advies.

Vrijdag 24 november (deze vrijdag dus!) zit ik tussen 09.00 en 11.00 uur klaar. Gewoon, aan de telefoon. Kopje koffie er bij. Bel mij op 06-44 062 029. Als ik in gesprek ben mag je ook een Whatsappje sturen, ik bel je dan terug.

Tot vrijdag?

Oh ja, dit bericht delen onder je collega’s mag!

Tip:

Kijk ook eens op https://socialsocialmediaacademie.nl (online training)