Waardevolle tips voor digitale kwaliteiten

Digitale kwaliteiten! Dat is wat sociaal werkers nodig hebben, in antwoord op de vraag wat zij nodig hebben om hun werk goed te doen. Tijdens de Dag van de Sociaal Werker 2018 en het jaarcongres van Zorg+Welzijn in Ede. digitale tips gratis nieuwsbrief sociaalwerk

Daar hebben ze groot gelijk in! In deze digitale tijd moet jezelf digivaardig zijn, om je werk te kunnen doen. Maar ook zeker om jouw klant verder te kunnen helpen, die immers ook alles digitaal geregeld moet zien te krijgen.

Digitale kwaliteiten kan je leren

Steeds meer sociaal werkers snappen dat je hier niet om heen kunt. En anderen gaan al tot actie over. Diezelfde ochtend gaf ik een Twitter-workshop aan collega’s in de regio Rotterdam. We begonnen bij de basis. Ze hebben accounts aangemaakt, zijn de eerste tweeps (mensen die tweeten) gaan volgen en hebben zelf ook hun eerste tweet de wereld ingestuurd. Het doel: als organisatie meer op de kaart komen bij de politiek en partners, en elkaar op de hoogte houden. Top!

Digitale hulp

Jij wil toch ook niet langer achterblijven? Zijn jullie al op social media actief? En lukt dat een beetje? Of kan je nog wel wat hulp gebruiken? Ik deel graag mijn kennis met je. Na 25 jaar in het sociaal werk weet ik precies waar de kansen en de knelpunten liggen en hoe je die zou kunnen pakken of oplossen.

Mijn steuntje in de rug begint al in je mailbox. Meer dan 1400 collega’s uit welzijn, zorg en het maatschappelijk veld ontvangen regelmatig waardevolle tips en inspiratie rond sociale media in het sociaal domein per email.

Gratis! Nu jij nog!

Schrijf je hier in voor gratis waardevolle tips en inspiratie!

(Of … scroll verder naar beneden voor een gratis 20 minuten consult!)

*= verplichte velden

 

 

 

 

 

Email Format


Vergeet niet om hierboven op “Aanmelden” te klikken.

Bedankt en tot ziens!

Hans Versteegh / info@welzijn30.nl / 0644062029

Welzijn 3.0 Verder komen met sociale media digitale kwaliteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.