Gratis Linkedin startpakket

Het gratis Linkedin startpakket!

Welzijn 3.0, Hans Versteegh

De manier om snel te netwerken en jezelf te profileren!

Heb jij je zakelijke netwerk al op orde? Laat jij je professionaliteit, je expertise en jouw toegevoegde waarde als sociaal werker al zien?  Wil je gewoon geen kansen missen? Dan moet jouw Linkedin-profiel optimaal zijn ingericht!

Feit 1: Het UWV pusht werkzoekenden om actief te worden op sociale media. Dat doen ze niet voor niets. Het is de manier om jezelf in een breed publiek zichtbaar te maken. Een goed en compleet LinkedIn-profiel helpt daarbij.

Feit 2: Er is geen personeelsafdeling meer die niet even kijkt naar het LinkedIn-profiel van een interessante kandidaat. Ook als je niet direct een andere baan zoekt willen mensen toch vaak even kijken met wie ze te maken hebben. Het is dus een absolute must om een goed profiel te hebben. En een die klopt!

Feit 3: Wanneer jij jezelf als ondernemende en zichtbare sociaal professional serieus neemt dan zorg je natuurlijk ook dat jij je zakelijke netwerk op orde hebt. En dat je af en toe van je laat horen. Zeker ook online. Dat hoort er dan gewoon bij. Punt.

Cover ebook netwerken met LinkedinIn 2014 gaf ik in een webinar met tips voor de basis-opbouw van een LinkedIn profiel. Daarvan maakte ik een ebook en 5 video’s waarmee jij eenvoudig stap voor stap een goed LinkedIn profiel maakt.

Het LinkedIn startpakket is helemaal gratis voor jou!

Omdat ik LinkedIn essentieel vind voor een sociaal professional als jij. Of je nu beginner, gevorderd of expert bent in je online profilering, het kan altijd beter.

Let op, Linkedin heeft een nieuwe opmaak ingevoerd.

De informatie die ik je hier aanbied is in grote lijnen bruikbaar, maar kan op details verschillen van wat Linkedin je voorschotelt. Bel of mail me gerust als je vastloopt n.a.v. mijn informatie. 

Vraag hier het gratis Linkedin startpakket aan en krijg vanaf dan ook mijn andere social media tips (eZine).

*= verplichte velden

 

 

 

 

 

Email Format


Vergeet niet om hierboven op “Aanmelden” te klikken. Bedankt!

Je krijgt door je in te schrijven ook nu en dan het eZine met andere social media tips toegestuurd. Daarvoor kan je eenvoudig afmelden wanneer je dat wenst.

  • Voor beginners, gevorderden en experts die zichzelf nog willen verbeteren.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *