Instap pakket

Maak snel een begin met de inzet van social media in jouw (sociaal-) werk. De online basistraining maakt je bewust van de kansen en mogelijkheden van social media in jouw specifieke werksituatie. Daarna gaan we samen een plan opstellen waar jij mee verder kan. Online basistraining De online leeromgeving staat al voor je klaar. Je krijgt 7 modules, diverse instructievideo’s, een te downloaden werkboek en verschillende werkbladen en opdrachten. Ook zet je de stand van zaken voor jezelf in een online enquête op een rij en als laatste sluit je af met een online toets. De online basistraining geeft recht op een certificaat en wellicht binnenkort op punten voor het Registerplein (aangevraagd).

Wanneer kan ik beginnen?  Je kan beginnen wanneer jij wil. De online leeromgeving staat al voor je klaar.

Alles op een rij:
E-zine, gratis
Online Basistraining, t.w.v. 97 euro

Het bedrag is BTW vrij, want Welzijn 3.0 is geaccrediteerd als onderwijsinstelling voor Kort Beroeps Onderwijs, bij het CRKBO. Na aanmelding ontvang je een link naar de betaalmodule  met iDeal (NL) of Bancontact (B).

Meld je hier voor aan het Instap-traject

* indicates required

Logo Registerplein

Bij volledige deelname aan de Online Basistraining Social Media voor Sociaal werkers (ID nummer: 275165) levert dit 4.75 registerpunten op voor het opleidingstraject voor bij Registerplein geregistreerde maatschappelijk werkers, sociaal agogen en ggz-agogen.
Levert 14 punten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners en aandachtsfunctionarissen (onder geaccrediteerde scholing).
Geldt als één geaccrediteerde training voor bij Registerplein geregistreerde gezinshuisouders.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren