Kom jij in mijn boek?

Ik schrijf een boek over social media en sociale technologie in het sociaal werk. In de zorg zijn voorbeelden genoeg van succesvolle toepassingen. Maar de inzet in het sociaal werk in buurten en dorpen loopt achter. Met mijn boek wil ik werkers en bestuurders inspireren en tips geven.

Daarom vraag ik sociaal werkers naar hun ervaringen en vragen met en rond social media. Enkele vragen die collega sociaal werkers al hebben gesteld zijn:

 1. Hoe bereik ik mijn doelgroep?
 2. Hoe krijg ik mijn boodschap bij wie ik probeer te bereiken?
 3. Laat mijn jongere collega’s zich hier maar op storten.
 4. Niemand helpt mij!
 5. Hoe maak ik een zakelijk bericht toch aantrekkelijk?
 6. Hoe stap je uit je bescheidenheid?
 7. Hoe hou ik mijn berichten interessant voor volgers?
 8. Hoe bouw ik een publiek op?
 9. Doen we het zo goed?
 10. Hoe verhoudt het gebruik van Social Media zich tot de AVG?

Misschien heb jij dezelfde vragen of kom je hierdoor op ideeën? Ik hoor het allebei graag!

Ik ben voor het boek op zoek naar de volgende input:

 1. Wat is jouw grootste probleem waar jij tegen aan loopt als het gaat om het gebruik van social media in jouw werk?
  Type je mail hier
 2. Ken jij een voorbeeld uit het sociaal werk? Geslaagd of minder geslaagd, het gaat er om dat anderen er van kunnen leren en inspiratie krijgen. Ik heb daarvoor een enquête opgesteld die je kan invullen via de link hierna, of scan de QR code: https://nl.surveymonkey.com/r/W9BD2R5

Het zou mooi zijn als jij op een of beide zou willen reageren. Je helpt mij het boek echt af te stemmen op de praktijk, waardoor veel werkers en bestuurders hier mee aan de slag kunnen. En natuurlijk ga ik jou er dan in noemen!

Alvast bedankt!
Hans Versteegh, Welzijn 3.0

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren