LinkedIn webinar

Linkedin, iedere sociaal werker zou daar de kansen van moeten kunnen benutten. Al is het maar om bij te blijven in je vakgebied. Daarom geef ik dit pakket graag gratis weg. Hiermee kan je zelf  jouw profiel scannen en verbeteren. Op deze pagina geef ik je de opnames van het LinkedIn webinar kado. Plus een handig naslagwerk. Gratis en voor niks. Doe er je voordeel mee!

De basis is mijn gratis eBook “Netwerken met Linkedin.” Wil je dat lezen / downladen? Dan kan dat hieronder. Je leert in de video’s wat Linkedin is en hoe je gestructureerd je profiel opbouwt. Zo weet je zeker dat je niets overslaat. Het webinar is opgedeeld in vijf video’s die samen iets meer dan een uur duren. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Met vriendelijke groeten,

Hans Versteegh / Welzijn 3.0
Social media trainer en coach in zorg en welzijn

Bel of mail me op 0644062029 / info@welzijn30.nl

Het Linkedin ebook

 

Opname 1/5 Webinar Linkedin

Opname 2/5 Webinar Linkedin

Opname 3/5 webinar Linkedin

Opname 4/5 Webinar Linkedin

Opname 5/5 Webinar Linkedin

1 op 1 eCoaching

Zo, heb je hier wat aan gehad? Ik hoop het van harte. Wil je dat ik je persoonlijk verder op weg help? Vraag dan een eCoaching-sessie aan. Ik ga je 1 op 1 helpen daadwerkelijk verder te komen met jouw social media gebruik. Jij bereikt zo gemakkelijker, sneller en op een manier die aansluit bij je doelgroep, de doelen die jij jezelf stelt.

KLIK OP DEZE LINK:

GEEF JEZELF 1 OP 1 SOCIAL MEDIA COACHING CADEAU!

Bevalt online leren je? Dan is de online Basistraining Social Media voor Sociaal werk misschien ook iets voor je. Klik hier: online basistraining.

Of neem contact met me op.

Hans Versteegh / Welzijn 3.0 / 0644062029 / info@welzijn30.nl

Linkedin webinar welkomspakket video ebook

BewarenBewaren