Leer online

Leer online (of eLearning) is helemaal van deze tijd. Je leert in je eigen tempo, op een plek die je zelf kiest en op tijden dat het jou het beste uitkomt. social2000Je hebt verschillende mogelijkheden:

1. De Social Social Media Academie is de online leeromgeving van Welzijn 3.0. Hier kan je in je eigen tempo, op een zelfgekozen moment en plaats, leren wat social media voor jou in je werk kunnen betekenen. Neem er eens een kijkje.

Kosten: de basistraining is 97,- euro (BTW vrij / CRKBO geregistreerd). Klik hier.

Wil jij via de Academie mee doen aan de eerste online basistraining social media voor sociaal werkers? Klik dan hier! 

2. Het online Linkedin startpakket maakt het mogelijk helemaal zelfstandig een check te doen op jouw Linkedinprofiel. Staat de goede informatie op de juiste plek? Kom jij als professional goed uit de verf? Met een handleiding en vijf online video’s neem jij stap voor stap je eigen profiel onder de loep.

Kosten: ik vind dit gewoon belangrijk voor iedere sociaal werker, dus dit is gratis! Klik hier.

3. Online coaching individueel: Hoe krijg je het in je systeem?
Deze training, of eigenlijk is het coaching, is helemaal gericht op het implementeren van social media in jouw dagelijkse drukke werkzaamheden. Het traject duurt 3 of 6 maanden en bestaat uit een mix van enquêtes, gesprekken, een werkboek, workshops en online coaching via Skype. Je kan hier trouwens registerpunten mee verdienen voor het Registerplein!

Kosten: 3 maanden (in 16,5 uur werktijd) +/-1400 euro en 6 maanden (24.5 uur) +/- 2000 euro. Klik hier.

4. Online coaching incompany: Hoe krijgen jullie het samen in je systeem?
Het zelfde aanbod als hierboven bij nummer 3. Maar dan voor een heel team, jouw hele afdeling of de hele organisatie tegelijk. Handig om met je collega’s van dezelfde werksoort te doen, of als sociaal wijkteam.

Kosten: afhankelijk van de grote van de groep en de duur van het incompany traject. Op aanvraag dus. Klik hier.

Maar …
Krijg je bij online leren dan helemaal geen begeleiding? Nee, natuurlijk niet. Ik ben er altijd bij te halen wanneer je ergens niet uit komt of wanneer je een vraag hebt. Je doet dus inderdaad veel zelf, maar je mag mijn hulp er altijd bij vragen.

Welzijn 3.0 Verder komen met sociale mediaGa mee met de tijd
Sociaal werkers zijn gemaakt voor sociale media, … of andersom.” Echt, ik vind dat jij met je vaardigheden als community builder op goud zit als het gaat om het leggen van verbindingen via sociale media. Maar nog bijna geen enkele HBO opleiding social work heeft hier een aanbod voor, dat verder gaat dan een paar gastlessen of een keuze module. Met dit programma zorg jij er voor dat je gaat bloeien als professioneel online sociaal werker, de “eSocial worker”

Is dit geschikt voor jou?
Vind jij het leuk om achter de computer nieuwe kennis op te doen? Op tijden en plekken die jou het beste uitkomen? In je eigen tempo? Dan is dit zeker geschikt voor jou! Het scheelt je reistijd en toch leer je nieuwe dingen. Met werkbladen, werkboeken, Skypen en video’s die je kan gaan bekijken. En natuurlijk krijg je soms opdrachten om uit te voeren en van te leren.

Ben jij een digitaal sociaal werker, of wil je dat worden? Zie jij sociale media als vanzelfsprekend onderdeel van je werkzaamheden, om aan te kunnen sluiten bij je doelgroep en zelf zichtbaar te zijn, maar mis jij een stevige basis? Dan heb je hier de unieke kans om je opleiding aan te vullen met relevante, actuele en onmisbare kennis van online verbinden en profileren.

Waardevolle kennisbloemetjes-online-training-klein
Ik heb zelf mijn kennis opgedaan buiten de sector, in de wereld van online marketing, social media management, online community management, ondernemend werken, profileren en sales, en die vertaalt naar jouw dagelijkse praktijk.

Bij Welzijn 3.0 ben je in goede handen. Ik heb 25 jaar ervaring in uitvoerend welzijnswerk, dus ik weet waar jij het over hebt en ik ken je knelpunten. Dat combineer ik met een grenzeloze passie voor online kansen in het veld. Kennis die ik graag met je deel.

Welzijn 3.0, Hans VersteeghWacht niet langer. Klik op de links hier bovenaan!
Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar welzijn30@gmail.com.
Of bel naar 06-44062029.

Hans Versteegh / Welzijn 3.0

Welzijn 3.0 is vanzelfsprekend ook te vinden op:
* Linkedin (https://nl.linkedin.com/in/hversteegh)
* Twitter (twitter.com/Welzijn30 en twitter.com/Hans_Versteegh)
* Facebook (www.facebook.com/welzijn30)
* Pinterest (www.pinterest.com/hansversteegh/welzijn-30-sociale-media)

Welzijn 3.0 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Kvk 52059855 en CRKBO geregistreerd (kort beroeps onderwijsinstelling).

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *