eCoach

Zoek je een eCoach die jou en je collega’s in zorg en welzijn / sociaal werk bij de hand neemt bij het implementeren van social media en digitalisering? Of wil je juist eerst zelf online bij-leren om digivaardig te worden, liefst wel met raad en advies van de eCoach op de achtergrond, voor als het lastig wordt? Dat kan! Kijk hier naar de mogelijkheden.

1. Een adviesgesprek, of 1 op 1 eCoaching,

Wanneer je net begint in zorg en welzijn / sociaal werk. Maar ook wanneer je al wat ervaren bent . Als ervaren eCoach met een sociaal werk achtergrond denk ik met je mee. Jij kunt sparren en natuurlijk help ik je een goed plan te maken. Met kennis van de verschillende social media platformen en van online marketing, online communicatie en profilering. Zo help ik jou om goed zichtbaar te zijn, om persoonlijke relaties met volgers op te bouwen, online je doelen te behalen en dat strategisch vorm te geven. Klik hier!

2. De Social Social Media Academie

Dit is de online leeromgeving van Welzijn 3.0. Hier kan je in je eigen tempo, op een zelfgekozen moment en plaats, leren wat social media voor jou in je sociaal werk kunnen betekenen. Neem er eens een kijkje. Kosten: de basistraining is 97,- euro (BTW vrij / CRKBO geregistreerd). Klik hier. Wil jij via de Academie mee doen aan de eerste online basistraining social media voor sociaal werkers? Klik dan hier! 

 

Welzijn 3.0 social media in zorg en welzijn / sociaal werk eCoach

Volg de online basistraining social media in sociaal werk!

3. Online eCoaching individueel: Hoe krijg je het in je systeem?
Deze training, of eigenlijk is het coaching, is helemaal gericht op het implementeren van social media in jouw dagelijkse drukke werkzaamheden. Het traject duurt 3 of 6 maanden en bestaat uit een mix van enquêtes, gesprekken, een werkboek, workshops en online coaching via Skype. Je kan hier trouwens registerpunten mee verdienen voor het Registerplein! Kosten: 3 maanden (in 16,5 uur werktijd) +/-1400 euro en 6 maanden (24.5 uur) +/- 2000 euro. Klik hier.

4. Online eCoaching incompany: Hoe krijgen jullie het samen in je systeem?
Het zelfde aanbod als hierboven bij nummer 3. Maar dan voor een heel team, jouw hele afdeling of de hele organisatie tegelijk. Handig om met je collega’s van dezelfde werksoort te doen, of als sociaal wijkteam. Kosten: afhankelijk van de grote van de groep en de duur van het incompany traject. Op aanvraag dus. Klik hier.

Maar … ik wil toch wel wat steun ven de eCoach!

Krijg je bij online leren dan helemaal geen begeleiding? Natuurlijk wel! Als jouw eCoach ben ik er altijd bij te halen, wanneer je ergens niet uit komt of wanneer je een vraag hebt. Je doet dus inderdaad veel zelf, maar je mag mijn hulp er altijd bij vragen.

Welzijn 3.0 social media in zorg en welzijn / sociaal werk ecoachIs dit geschikt voor jou?

Vind jij het leuk om achter de computer nieuwe kennis op te doen? Op tijden en plekken die jou het beste uitkomen? In je eigen tempo? Dan is dit zeker geschikt voor jou! Het scheelt je reistijd en toch leer je nieuwe dingen. Met werkbladen, werkboeken, Skypen en video’s die je kan gaan bekijken. En natuurlijk krijg je soms opdrachten om uit te voeren en van te leren.
Ben jij een digitaal sociaal werker, of wil je dat worden? Zie jij sociale media als vanzelfsprekend onderdeel van je werkzaamheden, om aan te kunnen sluiten bij je doelgroep en zelf zichtbaar te zijn, maar mis jij een stevige basis? Dan heb je hier de unieke kans om je opleiding aan te vullen met relevante, actuele en onmisbare kennis van online verbinden en profileren.


Welzijn 3.0, Hans VersteeghWacht niet langer. Klik op de links hier bovenaan!

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar welzijn30@gmail.com.
Of bel naar 06-44062029.
Jouw eCoach, Hans Versteegh / Welzijn 3.0

Welzijn 3.0 is vanzelfsprekend ook te vinden op:
* Linkedin (https://nl.linkedin.com/in/hversteegh)
* Twitter (twitter.com/Welzijn30 en twitter.com/Hans_Versteegh)
* Facebook (www.facebook.com/welzijn30)
* Pinterest (www.pinterest.com/hansversteegh/welzijn-30-sociale-media)

Welzijn 3.0 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Kvk 52059855 en CRKBO geregistreerd (kort beroeps onderwijsinstelling).

eCoach in zorg en welzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.