Profileren: Hier sta ik voor!

Met de basistraining Hier Sta Ik Voor! leer jij je als werker in het sociaal domein profileren op een manier die bij jou past. Waarbij je niet aan jezelf voorbij gaat, maar vanuit je drijfveren aansluit bij klanten die jou nodig hebben. Profileren met Hier Sta Ik Voor!

Het Sociaal Werk staat onder druk. In de sterk bewegende markt van het Sociale Domein moet jij duidelijk maken waar jij voor staat. Dat is niet makkelijk. Zeker als je dit niet gewend bent. Je wilt absoluut niet met jezelf lopen leuren en zeuren.

Maar jij weet ook dat meer zichtbaarheid je goed zal doen. Dat je dat zal helpen om je invloed en je impact te vergroten. Dat er meer mogelijk is voor jou als jij je stevig profileert. En dat het je dichter bij je klanten brengt!

Mensen vragen je “wat doe jij eigenlijk?” en je hebt geen goed antwoord. Je bent op zoek naar je professionele identiteit.

Het kan!

In deze basistraining leer je om jezelf te profileren op een manier die helemaal bij jou past. Niet opdringerig maar juist uitnodigend. Niet manipulatief maar juist open en transparant. Niet met een truc maar gewoon vanuit je passie.

Met deze basistraining neemt je zelfvertrouwen toe en weet je weer precies wat bij jou past. Zodat je beter zichtbaar bent en jouw invloed groeit.

Profileren met Hier Sta Ik Voor! is de methodiek die Anneke Krakers heeft ontwikkeld voor sociaal werkers. Zij schreef ook het gelijknamige boek ter ondersteuning van de training. Inmiddels hebben al duizenden collega’s deze training gevolgd. Anneke heeft mij opgeleid in het geven van deze training en nu heb ik het stokje van haar overgenomen.

Hans Versteegh en Anneke Krakers

Hans Versteegh en Anneke Krakers

Dit krijg je:

 • De basistraining Hier Sta Ik Voor! is een training van 1 dag.
 • De prijs is €300 p.p.(excl. 21% BTW)
 • De groep is minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers
 • Bij de training krijgen deelnemers het boek Hier Sta Ik Voor!
 • Het digitale e-werkboek bij de basistraining per email
 • Bij de training hoort een afterservice: na afloop zijn vragen altijd welkom
 • Bij de training hoort een garantie: niet goed, geld terug

Accreditatie bij Registerplein!

 • Deelname aan Hier Sta Ik Voor! (profileren op een manier die bij jou past) (ID nummer: 352661) levert 7 registerpunten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde Cliëntondersteuners, Sociaal Juridisch Dienstverleners, Aandachtsfunctionarissen, Gezinshuisouders, GGZ-Agogen, Maatschappelijk Werkers, Mantelzorgmakelaars, Psychodiagnostisch werkenden en Sociaal Agogen.
  Is 1 ontwikkelactiviteit van 7 uur voor de bij Registerplein geregistreerde Sociaal Werker.

Registerplein

Inhoud van de training:

Tijdens de basistraining werken we met het beproefde 7 stappen systeem

De training profileren met Hier Sta Ik voor! start met de vraag ‘wie is je klant?’. Je zorgt ervoor dat je jouw klant/verwijzer/partner haarscherp in beeld krijgt. Daarna ga je aan de slag met vragen zoals: waar heeft mijn klant behoefte aan?, welke rol speel ik daarbij en waarom moet mijn klant voor mij kiezen? Door deze vragen te beantwoorden krijg je scherpe focus op jouw werkveld, jouw ‘markt’.

Daarna ontdek je met welke technieken je jezelf laat zien in je markt zonder het gevoel te krijgen dat je met jezelf te koop loopt. Je maakt je eigen actieplan. We sluiten de dag af met het maken van jouw pitch. Dat is jouw turbotool die je overal in kunt zetten en die je profilering enorm zal versterken.

We gaan er samen voor zorgen dat je deze slag in jouw transformatie met succes gaat maken. Na afloop van de training weet je hoe je op een prettige manier jezelf kunt profileren, een manier die goed bij je past, en weet je de juiste klanten/verwijzers/partners aan te trekken die graag met je willen werken.

Na de basistraining Profileren met Hier Sta Ik Voor!:

 • heeft profilering vorm gekregen
 • brengt dit je dichter bij je klanten (je hebt meer tijd en aandacht voor ze!)
 • ben jij helder over je professionele identiteit
 • weet je wat er precies bij jou past
 • zal je passie weer vlammen
 • is je zelfvertrouwen toegenomen (dit is wat bijna alle oud deelnemers zeggen!)
 • heb je een actieplan hoe je de komende tijd aan de slag gaat om meer zichtbaar te worden en je invloed te vergroten
 • heb je een persoonlijke pitch die je daarbij steeds weer kunt gebruiken

Wil je meer weten? 

info@welzijn30.nl

Groeten, Hans Versteegh