Kwaliteitswaarborg

Punten Registerplein

Bij volledige deelname aan de Online Basistraining Social Media voor Sociaal werkers (ID nummer: 275165) levert dit 4.75 registerpunten op voor het opleidingstraject voor bij Registerplein geregistreerde maatschappelijk werkers, sociaal agogen en ggz-agogen.
Levert 14 punten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners en aandachtsfunctionarissen (onder geaccrediteerde scholing).
Geldt als één geaccrediteerde training voor bij Registerplein geregistreerde gezinshuisouders.

Deelname aan Incompany social media coaching (zes maanden) ID nummer: 256467 levert 10 registerpunten op voor het opleidingstraject voor in Registerplein geregistreerde maatschappelijk werkers en sociaal agogen.
Levert 68 punten voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners en aandachtsfunctionarissen.

Logo Registerplein

Mediawijzer.net

Welzijn 3.0 is als partner aangesloten bij Mediawijzer.net, kenniscentrum op het gebied van mediawijsheid. Aangesloten bij Mediawijzer.net

Athenas

Welzijn 3.0 / Hans Versteegh is als spreker aangesloten bij Sprekersbureau Athenas.

athenas-logo

Bijscholing WMO

De training “Hoe krijg het in je systeem” is door MOVISIE opgenomen op de website www.bijscholingwmo.nl

banner-bijscholing-wmo