LinkedIn training

Een LinkedIn training zou eigenlijk iedere professional in zorg en welzijn moeten volgen. Voor je eigen profilering, het onderhouden van je netwerk, opdoen van vakkennis en delen van je expertise.

Linkedin training van Welzijn 3.0

LinkedIn is hét zakelijke netwerk van professioneel werkend Nederland. Daar moet je dus bij zijn! Met de Linkedin training leer je hoe dit platform is opgebouwd, waar de verschillende functies zitten en hoe je optimaal gebruik kan maken van het platform en het netwerk dat je er verzamelt hebt. Een belangrijke bron van kennis en contacten, en dus van mogelijkheden.

Wat levert deze training jou op?

  • Linkedin heeft straks weinig geheimen meer voor je. Je weet hoe het werkt en hoe dit platform jou helpt als professional zichtbaar te zijn voor anderen.
  • Het wordt makkelijker en leuker om je vakgebied bij te houden omdat informatie naar je toe gaat komen.
  • Bovendien zal je netwerk groeien, heel belangrijk in deze tijd. Het is de manier om je zakelijke netwerk warm te houden en te voeden met waar je mee bezig bent. Andersom werkt dat ook zo.

Duur en kosten

De LinkedIn training duurt een halve dag, is geschikt voor groepen en teams van 2 tot 15 mensen en kost €850,- euro, excl. BTW en reiskosten.

Liever online trainen?

Deze training bied ik ook online aan. Je volgt dan 7 modules waarin dezelfde stof aan bod komt. Geschikt voor individuele werkers die zich met LinkedIn willen laten zien. Dus niet voor groepen. Kijk op: https://socialsocialmediaacademie.nl/linkedin-video-training/ Hier zie je een voorproefje: