social media workshop in zorg en welzijn

Een social media workshop in zorg en welzijn? Zoek je voor jezelf of voor je organisatie? Voor beginners of gevorderden? Kijk dan hier. Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden.

De trainingen en workshops van Welzijn 3.0 zijn geschikt voor sociaal werkers, sociaal wijkteams, communicatie medewerkers, MT-leden, bestuurders, RvT’s en sociaal ondernemers. Of je nu wil beginnen met digitaal / online actief te zijn, of dat je al meer gevorderd bent, maakt niet uit. Vaak zit er een mix aan ervaring in de groep en leer je ook van elkaar. Wanneer er stafmedewerkers of leidinggevenden mee doen kunnen er meteen afspraken over de online strategie en kaders gemaakt worden.

Vaste onderdelen van de workshop zijn de stand van zaken op social media en technologisch gebied binnen de digitale transitie van het sociaal domein en online profilering / online marketing / online zichtbaarheid.

social media workshop in zorg en welzijnReview van een klant op een social media workshop

Vanuit de evaluatie blijkt dat de workshop goed is beoordeeld (gemiddeld 7.7).  Je wordt beoordeeld als een goede tot zeer goede trainer. De inhoud van de training sluit goed aan bij het werk. De afwisseling van werkvormen wordt voldoende beoordeeld. De meerderheid geeft aan dat kennis en vaardigheden door het volgen van de training zijn toegenomen. De training kwam voldoende overeen met de verwachtingen vooraf. Verder geven een aantal deelnemers aan dat de training en de gesprekken hen getriggerd hebben.”

Welke social media workshop?

> Nieuw! De toekomst gerichte prikkelende workshop Ben jij er klaar voor?

> Social media starttraining en strategie sessie, in 1 dag helemaal klaar met je plan.

> Diverse (in company) workshops en trainingen waaronder een kickoff

> Een social media strategie op maat

Een training speciaal voor je ondernemingsraad!

Weet je al wat je wil en wanneer? 

BOEK DAN HIER DIRECT JOUW WORkSHOP OF TRAINING IN


Een social media workshop is vaak maatwerk

Mocht dit toch nog niet helemaal zijn wat je zoekt? Twijfel je of je jezelf in moet schrijven voor een individuele training of mij inhuurt voor je hele team? Neem dan contact op. Dan verkennen we samen wat de mogelijkheden zijn of ik pas mijn aanbod aan zodat het perfect aansluit bij jouw wensen. Want jij moet er tenslotte mee verder kunnen komen, toch?

Hans Versteeghsocial media workshop door Hans Versteegh van Welzijn 3.0
Social media trainer en coach voor sociaal werkers
0644062029
welzijn30@gmail.com

Tip: maak zelf snel en online een belafspraak met mij via https://welzijn30.youcanbook.me

Zoek je geen workshop maar liever een online training? Dat kan! Kijk op  https://www.welzijn30.nl/online-training/

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren