Workshop

Ben jij er klaar voor? Wil je in een dagdeel klaar zijn voor de toekomst? Waarin digivaardigheid belangrijk is en technologie onvermijdelijk. Deze interactieve social media workshop bereid je er op voor. En deelname geeft recht op vier Registerplein-punten!

Door stil te staan bij de kansen en bedreigingen van digitalisering. En vooral door aan te sluiten bij jouw dagelijkse werk en doelen. Voor veel deelnemers een eyeopener die er voor zorgt dat ze A. er over mee kunnen praten en B. gaan nadenken wat ze er zelf mee kunnen in hun werk.

Let op. Deze social media workshop kent een alarmerend karakter en maakt je bewuster. Maar wil je meer de diepte in en werken aan een plan, volg dan de training van een hele dag: https://www.welzijn30.nl/social_media_starttraining/

☎ +31644062029 / info@welzijn30.nl / Hans Versteegh

ben jij er klaar voor

“Erg onder de indruk van de workshop van . Binnen een paar jaar zal het werk van Sociaal Werkers er heel anders uit zien. De vraag is: ben jij er klaar voor en hoe bereid jij je voor? Doe je mee of haak je af?  Anneke Krakers

Aan de orde komen

– een prikkelende blik in de toekomst waarin digitalisering heel dichtbij komt
– het overzicht van het actuele social media aanbod in Nederland
– de trends, waar gaat het naar toe
– 7 eenvoudige maar essentiële stappen om met social media aan de slag te gaan
– doelen in je werk digitaal aanvliegen
– doelgroep bepaling
– de juiste informatie geven in de biografie
– eenvoudig inspiratie vinden voor berichten
– hoe zorg ik ervoor dat mijn berichten gezien worden
– privacy

Alles binnen de context van de digitale transitie van het sociaal domein en met de nadruk op online profilering / online marketing / online zichtbaarheid / employer branding.

“Tijdens de trainingsdagen van Raster Welzijn een inspirerende workshop gevolgd door Hans Versteegh. Welzijn 3.0! Hoe kunnen wij social media nog beter inzetten in ons werk? En hoe kan ik mijn doelgroep nog beter bereiken als kinderwerker?” Anne-Fleur Nijhuis

Vorm van de social media workshop

De workshop is een mix van theorie, discussie en schrijfopdrachten. Meestal ontstaat er een levendig gesprek, dat nogal eens wat los maakt. Ik benader het onderwerp van alle kanten, zowel de voor- als de nadelen. Ik geef dan aan waar je op moet letten.

Waarom bij mij?

Ik ben zelf van huis uit sociaal werker. Ik sluit daarom perfect aan bij jou en je collega’s. Ik weet waar jij het over hebt en snap hoe lastig digitaal werken kan zijn. Maar ook waar de kansen liggen! Mijn stijl is open, toegankelijk, humorvol, respectvol en ik probeer iedere deelnemer aandacht te geven. Ik hecht aan een veilige sfeer waarin mensen ook hun twijfels durven te uiten.

Resultaat

Na afloop hebben deelnemers een concreet beeld van wat social media voor hun situatie kan betekenen. Vaak komen er actiepunten uit die later in de organisatie opgepakt kunnen worden.

De workshop is geschikt voor sociaal werkers, sociaal wijkteams, communicatie medewerkers, MT-leden, bestuurders, RvT’s, vrijwilligers en sociaal ondernemers. Of je nu begint met digitaal / online actief te zijn, of dat je al meer gevorderd bent, maakt niet uit. Vaak zit er een mix aan ervaring in de groep en leer je ook van elkaar. Wanneer er stafmedewerkers of leidinggevenden mee doen kunnen er meteen afspraken over de online strategie en kaders gemaakt worden.

Registerplein-punten

Deelname aan Workshop Introductie in social media (ID nummer: 376546) levert 4 registerpunten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde professionals. Is 1 ontwikkelactiviteit van 4 uur voor de bij Registerplein geregistreerde Sociaal Werker.

Registerplein

Inspirerende sessie door Hans Versteegh! Hoe Social media nog interessanter kan zijn voor ons werk! #sociaalwerk #socialmedia #rastergroep #jongerenwerk #deventer #welzijn30“ Geertje Kleine Schaars

social media workshop in zorg en welzijnRecensie

Vanuit de evaluatie blijkt dat de workshop goed is beoordeeld (gemiddeld 7.7).  Je wordt beoordeeld als een goede tot zeer goede trainer. De inhoud van de training sluit goed aan bij het werk. De afwisseling van werkvormen wordt voldoende beoordeeld. De meerderheid geeft aan dat kennis en vaardigheden door het volgen van de training zijn toegenomen. De training kwam voldoende overeen met de verwachtingen vooraf. Verder geven een aantal deelnemers aan dat de training en de gesprekken hen getriggerd hebben.”

“Workshop welzijn 3.0 door Hans Versteegh tijdens medewerkersdag van Stimenz. Inspirerend en relevant voor het sociaal domein. #stimenz #welzijn30 Gino Hartgers

Andere workshops:

> Social media starttraining en strategie sessie, in 1 dag helemaal klaar met je plan.

> Diverse (in company) workshops en trainingen waaronder een kickoff

> Een social media strategie op maat

Een training speciaal voor je ondernemingsraad!

Weet je al wat je wil en wanneer? 

BOEK DAN HIER DIRECT JOUW WORkSHOP OF TRAINING IN

Een social media workshop is vaak maatwerk

Is dit helemaal wat je zoekt? Twijfel je of je jezelf in moet schrijven voor een individuele training of mij inhuurt voor je hele team? Neem contact op. Want dan verkennen we samen wat de mogelijkheden zijn.  Of ik pas mijn aanbod aan, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen. Want jij moet er tenslotte mee verder kunnen komen, toch?

Hans Versteeghsocial media workshop door Hans Versteegh van Welzijn 3.0
Social media trainer en coach voor sociaal werkers
0644062029
welzijn30@gmail.com

Tip: maak zelf snel en online een belafspraak met mij via https://welzijn30.youcanbook.me

Geen workshop maar liever een online training? Dat kan! Kijk op  https://www.welzijn30.nl/online-training/

Eerdere opdrachtgevers

Stichting Welzijn Amersfoort / Welzin Eemland

Cumulus Welzijn, Utrecht

Doenja, Utrecht

Welzaam, Utrecht

Pluspunt, Zandvoort

Rastergroep, Deventer

Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Doorn

Gemeente Dordrecht, Maatschappelijke Ontwikkeling

Ravelijn, Amersfoort

Buurtwerk Alexander, Rotterdam

Stimenz, Apeldoorn

Zorggroep Apeldoorn

CMO Flevoland, Lelystad

Reinaerde, Den Dolder

Meerwaarde Welzijn, Hoofddorp

LEVgroep Helmond

Welzijnskwartier Katwijk

Stichting Welzijn Brummen

Vrijwilligerscentrale Utrecht

Vrijwilligerscentrale Alkmaar

en vele anderen …