Praktisch

Wat je moet weten

We beginnen met een eerste (telefonisch) contact waarin ik jouw wens helder probeer te krijgen. Je ontvangt op basis daarvan een globale opzet van de training. Wanneer je daar mee akkoord gaat zal ik je een offerte sturen met daarin de gemaakte afspraken en het voorstel. Mijn offertes zijn een maand na de dag van aanmaak geldig. In die periode kan je zonder bijkomende kosten akkoord gaan of van de opdracht afzien. Na deze maand vervalt de offerte.

Bij het door jou annuleren binnen twee weken van de geplande uitvoeringsdatum ben je 95,- euro voorbereidingskosten verschuldigd. Na afloop van de opdracht gaarne binnen drie weken de factuur die ik dan stuur voldoen. In geval van ziekte of overmacht aan mijn kant, zal ik altijd proberen iemand anders te vinden die de opdracht kan uitvoeren.

Praktische zaken
Heel praktisch heb ik het volgende nodig om mijn presentaties goed tot hun recht te laten komen en zal ik jou vragen dat in orde te hebben wanneer de training start:

  • laptop
  • beamer
  • scherm
  • werkende internet-verbinding!  (liefst geen wifi als daar veel mensen tegelijk gebruik van maken)
  • geluidsboxen, aangesloten op de laptop
  • eventueel een (loop-) microfoon bij grote gezelschappen vanaf veertig personen
  • alles tevoren aangesloten, van stroom voorzien en getest! Mijn ervaring is dat het altijd meer tijd en stress kost dan nodig, wanneer dit vlak voor tijd nog opgezet moet worden.
Jij doet de werving van het publiek, de groep, jouw collega’s.
Mail naar h.versteegh@welzijn30.nl of bel mij op 06-44062029.

Thank you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.