Online basistraining

Online training social media. Deze eerste online basistraining social media is speciaal voor werkers in zorg en welzijn / sociaal werk. Een laagdrempelige (qua inhoud én prijs) training die je helpt de eerste stappen met social media in je werk te maken.

Voordelen van de online training

  • snel beschikbaar (nu!)
  • in je eigen tijd en tempo te volgen
  • goedkoper dan een live training
  • stimuleert je weloverwogen stappen te nemen, waardoor jij zelfverzekerd social media in je werk een plek kunt geven en daarmee je doelen weet te bereiken.
  • je krijgt na afloop een certificaat
  • en je hebt recht op registerpunten bij Registerplein.nl

Maak snel een begin met de inzet van social media in jouw (sociaal-) werk. De online basistraining maakt je bewust van de kansen en mogelijkheden van social media in jouw specifieke werksituatie. 

Online basistraining De online leeromgeving staat al voor je klaar. Je krijgt 7 modules, diverse instructievideo’s, een te downloaden werkboek en verschillende werkbladen en opdrachten. Ook zet je de stand van zaken voor jezelf in een online enquête op een rij en als laatste sluit je af met een online toets. De online basistraining geeft recht op een certificaat en wellicht binnenkort op punten voor het Registerplein (aangevraagd).

Wanneer kan ik beginnen?  Je kan beginnen wanneer jij wil. De online leeromgeving staat al voor je klaar.

Alles op een rij:
E-zine met social media tips, gratis
Online Basistraining, voor slechts 97 euro (BTW vrij)

Het bedrag is BTW vrij, want Welzijn 3.0 is geaccrediteerd als onderwijsinstelling voor Kort Beroeps Onderwijs, bij het CRKBO. Na aanmelding ontvang je een link naar de betaalmodule  met iDeal (NL) of Bancontact (B).

Meld je hier voor aan het Instap-traject

* indicates required

Logo Registerplein

Bij volledige deelname aan de Online Basistraining Social Media voor Sociaal werkers (ID nummer: 275165) levert dit 4.75 registerpunten op voor het opleidingstraject voor bij Registerplein geregistreerde maatschappelijk werkers, sociaal agogen en ggz-agogen.
Levert 14 punten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde cliëntondersteuners, sociaal juridisch dienstverleners en aandachtsfunctionarissen (onder geaccrediteerde scholing).
Geldt als één geaccrediteerde training voor bij Registerplein geregistreerde gezinshuisouders.

DOE JE MEE?

Meld je dan nu aan voor slechts 97,- euro (BTW-vrij).

>>> DIRECT AANMELDEN KAN HIER! KLIK OP DEZE LINK <<<

online training in zorg en welzijn sociaal werk social media

Deze online training zit ook in diverse ontwikkel trajecten van Welzijn 3.0online basistraining social media in zorg en welzijn sociaalwerk

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren