Social media training

Met een social media training in zorg en welzijn / sociaal werk ontwikkel je digivaardigheid waarmee je als professional bij de tijd én duurzaam inzetbaar blijft. Ik bied verschillende social media trainingen en nascholing trajecten.

☎ +31644062029 / info@welzijn30.nl / Hans Versteegh

Dit krijg je:

 • Bewustwording, oftewel: wat kan je er mee?social media training in zorg en welzijn / sociaal werk Hans Versteegh
 • Competenties en vaardigheden ontwikkelen
 • Doelen stellen en keuzes maken
 • Borging in de dagelijkse werkzaamheden
 • Persoonlijke groei door begeleiding en aandacht
 • Individueel of samen met een groep collega’s
 • Mogelijkheden en actualiteit van social media
 • Do’s en donts van social media
 • Praktische tips om je werk makkelijker te maken
 • Aansprekende voorbeelden
 • Een social media strategie in de dop

☎ +31644062029 / info@welzijn30.nl / Hans Versteegh

In het onderstaande schema zie je snel welke training het beste aansluit. Trainingen met    er bij geven recht op registerpunten bij Registerplein.nl

Klik op de social media training voor meer informatie. 

Instap traject Start en Gaan traject 3 maanden ontwikkel traject 6 maanden ontwikkel traject Incompany traject
E-zine
Online Basistraining
Adviesgesprek
Extra sparren
 Starten wanneer je wil, in je eigen tempo Starten wanneer je wil, in je eigen tempo Start op 2 oktober 2017 Start op 2 oktober 2017  Start in overleg
Social media coaching (individueel)     3 maanden  6 maanden
Social media coaching (incompany)        6 maanden
 Bedragen 97

 

 

 

 

 

349 

Of 249,= als je eerst het Instap-traject hebt gedaan

 

 

897,50

Of 547,= als je eerst het Start en Gaan traject hebt gedaan.

 

 

1397

Of 999,= als je eerst het Start en Gaan traject hebt gedaan.

 

 

1754

 Per persoon, minimaal 3 deelnemers, het meest complete traject

 

Alle trajecten zijn aan te vullen met losse workshops (de social media kickoff workshop, workshop Twitter, Facebook, Linkedin, etc) voor 750 euro per stuk of een 2 daagse strategie training voor 1500 euro. Alle genoemde prijzen zijn  BTW-vrij, Welzijn 3.0 is geregistreerd bij het CRKBO.

Adviesgesprek
Wil je dat ik met je mee kijk en mee denk over hoe jij het beste digitaal kan werken? Of heb je vragen waar je graag 1 op 1 over wil sparren? Of wil je samen concreet aan de slag met bijvoorbeeld het opzetten van je Linkedin profiel of een social media strategie? Dan is het adviesgesprek wellicht interessant voor je.

Instap traject
Maak snel een begin met de inzet van social media in jouw (sociaal-) werk. De Online Basistraining Social Media voor Sociaal Werkers maakt je vooral bewust van de kansen en mogelijkheden van social media in jouw specifieke werksituatie. Na afloop heb je een goed doordacht plan van wat jij kan gaan doen. Bovendien krijg je nu en dan het e-zine van Welzijn 3.0 met tips. De online basistraining geeft recht op een certificaat en op punten voor het Registerplein.

social media training in welzijn en sociaalwerk

Start en Gaan traject
Dit is een uitbreiding van het Instap traject. Met dit verschil dat jij in een persoonlijk adviesgesprek je persoonlijke actieplan aanscherpt en precies de inzet bepaalt die jij voor ogen hebt. Zo is resultaat verzekerd. Daarna kan je aan de slag in je dagelijkse werk.

3 of 6 maanden ontwikkel traject
Dit zijn dé trajecten waarmee je social media en digitaal werken echt in de vingers krijgt. Oftewelin je systeem.” Hierin sta je niet alleen. Gedurende drie maanden of een half jaar krijg je van mij persoonlijke begeleiding.

Deze pakketten zijn helemaal gericht op het duurzaam en optimaal en succesvol implementeren en borgen van social media en digitaal werken in jouw dagelijkse werkzaamheden. Na afloop krijg je een certificaat en geeft het traject van 6 maanden recht op punten voor het Registerplein.

Incompany traject
Dit totaal pakket is uitgebreider dan de individuele trajecten en bovendien voor 3 of meer collega’s. Jullie krijgen samen de online basistraining zodat jullie daar al keuzes kunnen maken. Dan volgt een groepsgewijs adviesgesprek waarin jullie gezamenlijk je actieplan opstellen. Bij de uitvoering hiervan worden jullie zes maanden lang gecoacht. Daardoor heb je lang de tijd om social media samen “in je systeem” te krijgen en zal jullie resultaat ook groter zijn. is ruimte om vragen te stellen en knelpunten te overleggen.

social work social media trainingHet resultaat is dat je social media met behulp van deskundige ondersteuning borgt in je dagelijkse werkzaamheden. En daar samen aan werkt. Na afloop krijgt iedere deelnemer een certificaat en geven de Online Basistraining en het traject van zes maanden elk recht op extra punten voor het Registerplein.

Social media training én workshops

Naast deze trainingen bied ik diverse workshops aan. Zoals “Ben jij er klaar voor?” Of extra aanvullende en verdiepende workshops, over bijvoorbeeld Twitter, Linkedin of Facebook, op te nemen. En als jullie echt de smaak te pakken hebben kan je optioneel ook nog een twee daagse social media strategie sessie volgen.

Neem voor incompany trajecten even contact met mij op. Dat kan door een mail te sturen naar info@welzijn30.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren