Social media training

Met een social media training in zorg en welzijn / sociaal werk ontwikkel je digivaardigheid. Daarmee blijf je als professional bij de tijd én duurzaam inzetbaar. Bovendien leer je jezelf online te profileren. 

☎ +31644062029 / info@welzijn30.nl / Hans Versteegh

Dit krijg je:

 • Bewustwording, oftewel: wat kan je er mee?social media training in zorg en welzijn / sociaal werk Hans Versteegh
 • Competenties en vaardigheden ontwikkelen
 • Doelen stellen en keuzes maken
 • Borging in de dagelijkse werkzaamheden
 • Persoonlijke groei door begeleiding en aandacht
 • Individueel of samen met een groep collega’s
 • Mogelijkheden en actualiteit van social media
 • Do’s en donts van social media
 • Praktische tips om je werk makkelijker te maken
 • Aansprekende voorbeelden
 • Een social media strategie in de dop

☎ +31644062029 / info@welzijn30.nl / Hans Versteegh

Sommigen trainingen geven recht op registerpunten bij Registerplein.nl  social media training in welzijn en sociaalwerk  Adviesgesprek
Wil je dat ik met je mee kijk en mee denk over hoe jij het beste digitaal kan werken? Of heb je vragen waar je graag 1 op 1 over wil sparren? Of wil je samen concreet aan de slag met bijvoorbeeld het opzetten van je Linkedin profiel, of een social media strategie? Dan is het adviesgesprek wellicht interessant voor je.

Instap traject / online training
Maak snel een begin met de inzet van social media in jouw (sociaal-) werk. De Online Basistraining Social Media voor Sociaal Werkers maakt je bewust van de kansen en mogelijkheden in jouw specifieke werksituatie. Na afloop heb je een goed doordacht plan van wat jij kan gaan doen. De online basistraining geeft recht op een certificaat én op punten voor het Registerplein

Start en Gaan traject
Dit is een uitbreiding van het Instap traject. Met dit verschil dat jij in een persoonlijk adviesgesprek je persoonlijke actieplan aanscherpt en precies de inzet bepaalt die jij voor ogen hebt. Zo is resultaat verzekerd. Daarna kan je aan de slag in je dagelijkse werk.

3 of 6 maanden ontwikkel traject
Dit zijn dé trajecten waarmee je social media en digitaal werken echt in de vingers krijgt. Oftewelin je systeem.” Hierin sta je niet alleen. Gedurende drie maanden of een half jaar krijg je van mij persoonlijke begeleiding.

Deze pakketten zijn helemaal gericht op het duurzaam en optimaal en succesvol implementeren en borgen van social media en digitaal werken in jouw dagelijkse werkzaamheden. Na afloop krijg je een certificaat en geeft het traject van 6 maanden recht op punten voor het Registerplein.

Incompany traject
Dit totaal pakket is uitgebreider dan de individuele trajecten en bovendien voor 3 of meer collega’s. Jullie krijgen samen de online basistraining zodat jullie daar al keuzes kunnen maken. Dan volgt een groepsgewijs adviesgesprek waarin jullie gezamenlijk je actieplan opstellen. Bij de uitvoering hiervan ben ik jullie coach. Daardoor heb je lang de tijd om social media samen “in je systeem” te krijgen en zal jullie resultaat ook groter zijn. is ruimte om vragen te stellen en knelpunten te overleggen.

social work social media trainingHet resultaat is dat je social media met behulp van deskundige ondersteuning borgt in je dagelijkse werkzaamheden. En daar samen aan werkt. Na afloop krijgt iedere deelnemer een certificaat. De  Online Basistraining en het traject van zes maanden geven elk recht op extra punten voor het Registerplein.

Neem voor incompany trajecten even contact met mij op. Dat kan door een mail te sturen naar info@welzijn30.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren